Nieuws over onze verbouwing

Geplaatst op 22 december 2023
Locatie van de lift tijdelijk verplaatst

Wegens werkzaamheden is er een tijdelijke personenlift geplaatst in de atriumvide.

Lees meer
Geplaatst op 14 juli 2023
Nieuwe update over de verbouwing begane grond

Zoals je weet, wordt er momenteel flink verbouwd in de Brusselse Poort, en het resultaat mag er zeker zijn. Op dit moment wordt de begane grond aangepakt.

Lees meer
Geplaatst op 25 maart 2022
Verbouwingsupdate (Maart)

#grootinkleingeluk

Lees meer
Geplaatst op 12 maart 2022
Grand Café La Porte opent nieuwe horecazaak in winkelcentrum Brusselse Poort

Grand Café La Porte heeft vandaag haar nieuwe restaurant met een prachtig terras geopend in winkelcentrum Brusselse Poort. De horecazaak is een voorbeeld van lokaal ondernemerschap pur sang en daarmee een aanwinst en perfect passend bij het vernieuwde aanbod van het winkelcentrum. Met de opening van dit restaurant wordt ingespeeld op de huidige behoeftes van de bezoekers uit de buurt en regio.

Lees meer
Geplaatst op 18 december 2021
Action opent grootste winkel van Maastricht in Brusselse Poort

Zaterdagochtend 18 december heeft Action haar 400e en tevens grootste winkel van Maastricht geopend in winkelcentrum Brusselse Poort. De opening van Action levert een mooie bijdrage aan het vernieuwingsconcept waarmee het winkelcentrum een hernieuwde positionering in haar (boven) regionale verzorgingsgebied krijgt. Hiermee wordt de aansluiting op de veranderende markt, de toespitsing op de dagdagelijkse voorzieningen en de toegankelijkheid voor de consument verder versterkt. De winkel telt zo´n 1000m2 winkelvloeroppervlak.

Lees meer
Geplaatst op 20 november 2021
Wat vinden de bezoekers van veranderingen in Brusselse Poort?

Beetje bij beetje wordt Brusselse Poort omgeturnd tot een winkelcentrum van deze tijd. Grote delen hebben al een metamorfose ondergaan en momenteel wordt hard gewerkt aan veranderingen rondom het plein waar Albert Heijn ligt en bijvoorbeeld straks ook Action haar intrede doet. Wat vindt de bezoeker van de ontwikkelingen?

Lees meer
Geplaatst op 11 november 2021
Terras La Porte voorlopig in oud Halfords-pand

Vaste bezoekers van restaurant La Porte hebben het vast al gemerkt: het terras van de zaak, langs de Wibra en vóór de roltrappen, is verplaatst. Dit omdat hier een liftschacht gebouwd gaat worden. Het terras staat nu in het naastgelegen en al tijden leegstaande pand waar vroeger Halfords in zat.

Lees meer
Geplaatst op 5 november 2021
Eye Wish tijdelijk naar andere ruimte

Het filiaal van Eye Wish zit tijdelijk op een andere plek. Door de verbouwingen aan het eigen pand is de opticien voor even verhuisd naar beneden, naar de ruimte waar in het verleden Schoonenberg zat.

Lees meer
Geplaatst op 20 september 2021
Nieuwe fase verbouwingen: ingang P4 en centrale plein op de schop

Met de afloop van de bouwvakvakantie zijn de verbouwingen in Brusselse Poort een nieuwe fase ingegaan. Zo wordt tussen nu en februari de ingang bij P4 vernieuwd en ondergaat het plein bij de roltrappen een metamorfose.

Lees meer
Geplaatst op 21 april 2021
Sprinklersysteem moet Brusselse Poort nog brandveiliger maken

Onderdeel van de verbouwingen in Brusselse Poort is de aanleg van een sprinklersysteem. Na de zomer moeten de honderden kopjes, verdeeld door het winkelcentrum, in gebruik zijn. Pas als alle sprinklers zijn aangesloten, kan van de oude systemen afscheid worden genomen.

Lees meer
Geplaatst op 28 maart 2021
Etos Brusselse Poort Maastricht vernieuwd

Maastricht, 28 maart 2021 – Sinds 17 maart wordt de Etos in winkelcentrum Brusselse Poort flink verbouwd. De Maastrichtse winkel krijgt een volledig nieuw interieur en een ruimere indeling. Ook kun je straks de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa. De vernieuwde Etos opent op vrijdag 2 april om 9.00 uur.

Lees meer
Geplaatst op 10 maart 2021
Update over de verbouwing Brusselse Poort

De Brusselse Poort is druk bezig met het moderniseren en verbouwen van het winkelcentrum. Thadé Geurtjes geeft jullie een update.

Lees meer