Nieuws

Geplaatst op 5 maart 2023
Do iT tijdelijk een etage omhoog

Do iT verhuist later deze week naar de bovenste etage van Brusselse Poort. De sportzaak neemt tijdelijk plaats in het oude pand van Brasserie Brussel. In de tussentijd wordt een nieuw onderkomen op de onderste etage klaargemaakt.

Lees meer
Geplaatst op 3 maart 2023
Nieuwe eigenaar voor Primera

Primera heeft een nieuwe eigenaar. Paul Vossen heeft de zaak overgenomen van Astrid van den Wijngaard, die gaat werken voor ALLSAFE. Afgelopen donderdag openden de deuren voor het eerst onder zijn leiding.

Lees meer
Geplaatst op 27 februari 2023
Pearle Studio zet het huiskamergevoel van Eye Wish voort

Wie aan de kant van het Mercatorplein Brusselse Poort binnenloopt, kan niet om Pearle Studio heen. Niet te verwarren met Pearle verderop in het winkelcentrum.

Lees meer
Geplaatst op 13 februari 2023
De vastelaovendspripperatie in Brusselse Poort

Het carnavalsseizoen is in volle gang. Heel Maastricht lijkt niet te kunnen wachten op de daadwerkelijke vastelaovend, dit jaar van 19 tot en met 21 februari. Maar is iedereen er ook praktisch klaar voor? Misschien vergeet je wel essentiële attributen om jouw carnaval tot een succes te maken. Misschien is een rondje Brusselse Poort dan nog wel handig.

Lees meer
Geplaatst op 12 januari 2023
DoctorPhone gaat voor virusvrije telefoons

Hij krijgt wekelijks wel twee tot drie klanten in zijn winkel die slachtoffer zijn geworden van internetcriminelen. Daarom wil Milad Chardival van DoctorPhone aandacht vragen voor deze problematiek.

Lees meer
Geplaatst op 20 december 2022
De eettafel aankleden tijdens de feestdagen

De feestdagen komen eraan en dus worden er heel wat kerstdiners bereid. Nu kunnen we wel weer allerlei tips gaan geven over wat je het best klaar kan maken voor je familie, maar we laten dat dit jaar aan de eigen creativiteit over. We tippen je dit jaar daarom over de aankleding van tafels waar de diverse gerechten worden genuttigd. Daarvoor maakten we uiteraard weer een rondje Brusselse Poort.

Lees meer
Geplaatst op 13 december 2022
Eerste Limburgse filiaal van Kippie opent in de Brusselse Poort

Komende woensdag (14 december) opent Kippie in Brusselse Poort. Deze winkel, waarin producten worden verkocht met kip (je raadt het al) als basisingrediënt, is het eerste Limburgse filiaal van de in totaal zestig die er zijn in Nederland.

Lees meer
Geplaatst op 28 november 2022
Tips om met je huisdier de winter en feestdagen door te komen

Het wordt steeds kouder en de feestdagen komen eraan. Dierenarts Maaike Schetters van Dierenkliniek Maastricht waarschuwt voor de gevaren die de tijd van het jaar meebrengt voor de beestjes.

Lees meer
Geplaatst op 21 november 2022
Winkels komen langzaam in WK-sferen met oranje artikelen

Het WK in Qatar staat op het punt van beginnen. Het betreft een veelbesproken toernooi, omdat in dit land de mensenrechten geschonden worden. Op diverse gebieden wordt het WK geboycot, maar voor de mensen die wel helemaal in oranjesferen willen komen aanstaande maand, is er voldoende prullaria te vinden in Brusselse Poort.

Lees meer