Nieuws

Geplaatst op 22 december 2021
De drukste tijd van het jaar voor Rousseau

De nodige mensen pakken deze maand hun sinterklaas- of kerstcadeau uit en hebben dan chocolade van Rousseau in hun handen. In de drukste maand van het jaar bezochten we de winkel vol cacao.

Lees meer
Geplaatst op 18 december 2021
Action opent grootste winkel van Maastricht in Brusselse Poort

Zaterdagochtend 18 december heeft Action haar 400e en tevens grootste winkel van Maastricht geopend in winkelcentrum Brusselse Poort. De opening van Action levert een mooie bijdrage aan het vernieuwingsconcept waarmee het winkelcentrum een hernieuwde positionering in haar (boven) regionale verzorgingsgebied krijgt. Hiermee wordt de aansluiting op de veranderende markt, de toespitsing op de dagdagelijkse voorzieningen en de toegankelijkheid voor de consument verder versterkt. De winkel telt zo´n 1000m2 winkelvloeroppervlak.

Lees meer
Geplaatst op 16 december 2021
Lekker smikkelen tijdens feestdagen: enkele tips

De kerst is nabij. Dat betekent dat bij veel mensen een hoop lekker eten de komende week wordt genuttigd. Is het niet aan tafel tijdens het kerstdiner, is het wel als tussendoortje of als drankje bij de naborrel. We liepen een rondje door het winkelcentrum en maakten een selectie aan lekkernijen voor u.

Lees meer
Geplaatst op 29 november 2021
De leukste cadeautips voor op pakjesavond!

Hij is weer in het land! Sinterklaas. Inmiddels is ook pakjesavond in zicht, waar kinderen maar zeker ook volwassenen weer worden overladen met cadeaus. Omdat u misschien nog presentjes zoekt en nog wat inspiratie kan gebruiken, zijn wij alvast door winkelcentrum Brusselse Poort gelopen voor wat leuke tips voor op sinterklaasavond.

Lees meer
Geplaatst op 20 november 2021
Wat vinden de bezoekers van veranderingen in Brusselse Poort?

Beetje bij beetje wordt Brusselse Poort omgeturnd tot een winkelcentrum van deze tijd. Grote delen hebben al een metamorfose ondergaan en momenteel wordt hard gewerkt aan veranderingen rondom het plein waar Albert Heijn ligt en bijvoorbeeld straks ook Action haar intrede doet. Wat vindt de bezoeker van de ontwikkelingen?

Lees meer
Geplaatst op 11 november 2021
Terras La Porte voorlopig in oud Halfords-pand

Vaste bezoekers van restaurant La Porte hebben het vast al gemerkt: het terras van de zaak, langs de Wibra en vóór de roltrappen, is verplaatst. Dit omdat hier een liftschacht gebouwd gaat worden. Het terras staat nu in het naastgelegen en al tijden leegstaande pand waar vroeger Halfords in zat.

Lees meer
Geplaatst op 5 november 2021
Eye Wish tijdelijk naar andere ruimte

Het filiaal van Eye Wish zit tijdelijk op een andere plek. Door de verbouwingen aan het eigen pand is de opticien voor even verhuisd naar beneden, naar de ruimte waar in het verleden Schoonenberg zat.

Lees meer
Geplaatst op 4 oktober 2021
Schoenmakerij Duchateau: het succes van een ambachtszaak

Tussen alle moderne concepten valt een ambachtelijke formule als een schoenmakerij wel op. En dat is ook precies het geval met de zaak van Kevin en Whitley Duchateau in Brusselse Poort. Het stel is al bijna vier jaar eigenaar van de schoenmakerij en heeft het enorm druk.

Lees meer
Geplaatst op 20 september 2021
Nieuwe fase verbouwingen: ingang P4 en centrale plein op de schop

Met de afloop van de bouwvakvakantie zijn de verbouwingen in Brusselse Poort een nieuwe fase ingegaan. Zo wordt tussen nu en februari de ingang bij P4 vernieuwd en ondergaat het plein bij de roltrappen een metamorfose.

Lees meer