Nieuws

Eye Wish tijdelijk naar andere ruimte

Geplaatst op 19 oktober 2021

Het filiaal van Eye Wish zit tijdelijk op een andere plek. Door de verbouwingen aan het eigen pand is de opticien voor even verhuisd naar beneden, naar de ruimte waar in het verleden Schoonenberg zat.

Lees meer

Schoenmakerij Duchateau: het succes van een ambachtszaak

Geplaatst op 4 oktober 2021

Tussen alle moderne concepten valt een ambachtelijke formule als een schoenmakerij wel op. En dat is ook precies het geval met de zaak van Kevin en Whitley Duchateau in Brusselse Poort. Het stel is al bijna vier jaar eigenaar van de schoenmakerij en heeft het enorm druk.

Lees meer

Nieuwe fase verbouwingen: ingang P4 en centrale plein op de schop

Geplaatst op 20 september 2021

Met de afloop van de bouwvakvakantie zijn de verbouwingen in Brusselse Poort een nieuwe fase ingegaan. Zo wordt tussen nu en februari de ingang bij P4 vernieuwd en ondergaat het plein bij de roltrappen een metamorfose.

Lees meer

Jubileum: vijf jaar Joyas

Geplaatst op 2 september 2021

Het is feest bij Joyas. De juwelenzaak van Severien Tummers (47) bestaat sinds woensdag (1 september) vijf jaar. En dat laat Joyas niet onopgemerkt voorbij gaan.

Lees meer

Pearle: ‘Verschillende opticiens in één winkelcentrum versterken elkaar’

Geplaatst op 14 augustus 2021

Aan opticiens geen gebrek in Brusselse Poort. Naast Eye Wish en Hans Anders is er sinds eind 2018 ook een filiaal van Pearle gevestigd. En hoewel er sprake is van gezonde concurrentie, vinden de landelijke merken de aanwezigheid van meerdere opticiens zeker niet erg.

Lees meer

Barbecueën met het vlees van Van Melik

Geplaatst op 26 juli 2021

Het is zomer. En in dat seizoen wordt er -mits het weer het een beetje toelaat – massaal gebarbecued. Goed voor de omzet van slagerij Van Melik dus, die sinds de uitbraak van het coronavirus een verandering merkt in de verkoop van vlees.a

Lees meer

De volle agenda van reisbureau TUI

Geplaatst op 19 juli 2021

Bij touroperator TUI draaien ze tegenwoordig overuren. Er is weer meer mogelijk op reisgebied en dat zorgt voor een volle agenda bij het reisbureau.

Lees meer

New York Pizza blij met ideale locatie midden in bezorggebied

Geplaatst op 1 juli 2021

New York Pizza is de eerste van de nieuwe rits eetzaken die opende bij de ingang van Brusselse Poort. In oktober 2019 verwelkomde de pizzazaak haar eerste bezoekers. Met tevredenheid kijkt de keten nu terug op de eerste anderhalf jaar op deze locatie.

Lees meer

Bloemen van Hendriks: na verhuizing ook aanpassing formule

Geplaatst op 24 juni 2021

Het is met zeventien filialen de grootste bloemist van de Benelux: Hendriks Eigentijds Thuis, voorheen Hendriks Bloemen. En één vestiging daarvan ligt al jaren in Brusselse Poort. Na negen jaar bij de ingang te hebben gezeten, verhuisde Hendriks recent naar een nieuwe locatie, een moment dat meteen werd aangegrepen om de winkelformule te veranderen.

Lees meer

Ook telefoonreparaties mogelijk in Brusselse Poort: DoctorPhone

Geplaatst op 15 juni 2021

De officiële opening moet nog plaatsvinden, maar de deuren zijn al wel geopend van DoctorPhone. Tussen Intertoys en Jumbo in bevindt zich deze smartphone-reparatiewinkel. Eigenaar Milad Chardival beoefent hier zijn grootste hobby: sleutelen aan telefoons.

Lees meer

De leukste EK oranje must-haves voor deze zomer

Geplaatst op 4 juni 2021

We hebben ons geplaatst voor het EK voetbal! En dat betekent dat Nederland weer langzaam oranje kleurt. Brusselse Poort is zo’n plek waar je allerlei merchandise kan aanschaffen. We maakten een rondje door het winkelcentrum op zoek naar de oranje-prullaria.

Lees meer

In huiselijke sfeer op bezoek bij SNS Bank

Geplaatst op 18 mei 2021

Onderdeel van de vernieuwde Brusselse Poort is ook een winkel van SNS Bank. Aan de buitenkant van het winkelcentrum is dit filiaal, dat voorheen in Belfort gevestigd was, te vinden. De zaak is huiselijk ingericht, iets dat voor klanten de drempel moet verlagen om een bezoekje aan de bank te brengen.

Lees meer