Nieuws

Geplaatst op 28 november 2022
Tips om met je huisdier de winter en feestdagen door te komen

Het wordt steeds kouder en de feestdagen komen eraan. Dierenarts Maaike Schetters van Dierenkliniek Maastricht waarschuwt voor de gevaren die de tijd van het jaar meebrengt voor de beestjes.

Lees meer
Geplaatst op 21 november 2022
Winkels komen langzaam in WK-sferen met oranje artikelen

Het WK in Qatar staat op het punt van beginnen. Het betreft een veelbesproken toernooi, omdat in dit land de mensenrechten geschonden worden. Op diverse gebieden wordt het WK geboycot, maar voor de mensen die wel helemaal in oranjesferen willen komen aanstaande maand, is er voldoende prullaria te vinden in Brusselse Poort.

Lees meer
Geplaatst op 27 oktober 2022
Halloween in opkomst; ook te zien in het winkelbeeld?

Het is komende maandag (31 oktober) Halloween. De griezeltraditie, overgewaaid uit de Verenigde Staten, wordt in ons land steeds populairder. Maar zie je dat ook aan het winkelaanbod? Wij zochten uit of er in Brusselse Poort veel te koop is rondom Halloween.

Lees meer
Geplaatst op 10 oktober 2022
Kom vrijdag 14 oktober naar de Ladiesnight!

Aanstaande vrijdag vindt in Brusselse Poort een Ladiesnight plaats. Van 18.00 tot 21.00 uur is er van alles te doen in het winkelcentrum. Entree is gratis.

Lees meer
Geplaatst op 2 oktober 2022
Nieuwe eigenaar Rousseau wil vollere winkel en laten zien wat met chocolade kan

Chocolatier Rousseau heeft een nieuwe eigenaar. Sinds 1 september heeft Danny Roex het er voor het zeggen. De 43-jarige heeft ook al de vestiging aan de Markt en twee andere filialen op zijn naam (in Stein en in Weert).

Lees meer
Geplaatst op 8 september 2022
Wensen van bezoekers gaan in vervulling tijdens de Wensweken

Van 5 tot en met 18 september zijn het de Wensweken in Brusselse Poort. Bezoekers kunnen hun wensen dan in de daarvoor bedoelde put gooien, die naast C&A staat, en wie weet zien ze deze wel uitkomen.

Lees meer
Geplaatst op 29 augustus 2022
Brusselse Poort bereidt leerlingen voor op terugkeer naar school

De scholen gaan weer bijna beginnen. Vanaf 5 september melden de jongste kids zich op hun basisschool, de studenten van het hoger onderwijs gaan komende week al aan de slag. En dus moeten er weer nieuwe spullen worden aangeschaft om het jaar goed door te kunnen komen. Diverse winkels in Brusselse Poort hebben hier zoals elk jaar een voorraad voor aangeschaft.

Lees meer
Geplaatst op 18 augustus 2022
Vaste klanten volgen La Porte etage omhoog

Ze moesten een keuze maken: opnieuw investeren in de zaak of stoppen. Leon en Cora van Borren kozen voor een nieuw hoofdstuk met hun La Porte. De eetzaak verhuisde van beneden naar boven en onderging wel meer veranderingen.

Lees meer
Geplaatst op 23 juli 2022
Het thuis gezellig maken met een borrelplankje en een drankje

Het is zomer. En dus zoeken we gezelligheid in de buitenlucht. Het liefst met een hapje en een drankje. Maar wil je daarvoor niet de deur uit? Want misschien vind je een terrasje pakken wel erg duur tegenwoordig? Dan maak je het thuis in de tuin toch gewoon gezellig. En dat kan met producten vanuit de Brusselse Poort.

Lees meer