Nieuws

Barbecueën met het vlees van Van Melik

Geplaatst op 26 juli 2021

Het is zomer. En in dat seizoen wordt er -mits het weer het een beetje toelaat – massaal gebarbecued. Goed voor de omzet van slagerij Van Melik dus, die sinds de uitbraak van het coronavirus een verandering merkt in de verkoop van vlees.a

Lees meer

De volle agenda van reisbureau TUI

Geplaatst op 19 juli 2021

Bij touroperator TUI draaien ze tegenwoordig overuren. Er is weer meer mogelijk op reisgebied en dat zorgt voor een volle agenda bij het reisbureau.

Lees meer

New York Pizza blij met ideale locatie midden in bezorggebied

Geplaatst op 1 juli 2021

New York Pizza is de eerste van de nieuwe rits eetzaken die opende bij de ingang van Brusselse Poort. In oktober 2019 verwelkomde de pizzazaak haar eerste bezoekers. Met tevredenheid kijkt de keten nu terug op de eerste anderhalf jaar op deze locatie.

Lees meer

Bloemen van Hendriks: na verhuizing ook aanpassing formule

Geplaatst op 24 juni 2021

Het is met zeventien filialen de grootste bloemist van de Benelux: Hendriks Eigentijds Thuis, voorheen Hendriks Bloemen. En één vestiging daarvan ligt al jaren in Brusselse Poort. Na negen jaar bij de ingang te hebben gezeten, verhuisde Hendriks recent naar een nieuwe locatie, een moment dat meteen werd aangegrepen om de winkelformule te veranderen.

Lees meer

Ook telefoonreparaties mogelijk in Brusselse Poort: DoctorPhone

Geplaatst op 15 juni 2021

De officiële opening moet nog plaatsvinden, maar de deuren zijn al wel geopend van DoctorPhone. Tussen Intertoys en Jumbo in bevindt zich deze smartphone-reparatiewinkel. Eigenaar Milad Chardival beoefent hier zijn grootste hobby: sleutelen aan telefoons.

Lees meer

De leukste EK oranje must-haves voor deze zomer

Geplaatst op 4 juni 2021

We hebben ons geplaatst voor het EK voetbal! En dat betekent dat Nederland weer langzaam oranje kleurt. Brusselse Poort is zo’n plek waar je allerlei merchandise kan aanschaffen. We maakten een rondje door het winkelcentrum op zoek naar de oranje-prullaria.

Lees meer

In huiselijke sfeer op bezoek bij SNS Bank

Geplaatst op 18 mei 2021

Onderdeel van de vernieuwde Brusselse Poort is ook een winkel van SNS Bank. Aan de buitenkant van het winkelcentrum is dit filiaal, dat voorheen in Belfort gevestigd was, te vinden. De zaak is huiselijk ingericht, iets dat voor klanten de drempel moet verlagen om een bezoekje aan de bank te brengen.

Lees meer

Monfrance kan eindelijk pronken met verbouwde winkel

Geplaatst op 30 april 2021

Juwelier Monfrance heeft al een half jaar een nieuwe look. Door de gedwongen sluiting vanwege corona heeft het familiebedrijf echter nog weinig profijt gehad van de frisse uitstraling. Daar moet de komende periode verandering in komen als er niet meer alleen op afspraak geshopt kan worden.

Lees meer

Sprinklersysteem moet Brusselse Poort nog brandveiliger maken

Geplaatst op 21 april 2021

Onderdeel van de verbouwingen in Brusselse Poort is de aanleg van een sprinklersysteem. Na de zomer moeten de honderden kopjes, verdeeld door het winkelcentrum, in gebruik zijn. Pas als alle sprinklers zijn aangesloten, kan van de oude systemen afscheid worden genomen.

Lees meer

Nieuwe oplaadpalen voor elektrische auto’s

Geplaatst op 6 april 2021

Sinds kort zijn er 4 nieuwe oplaadpalen voor elektrische auto’s geplaatst op het parkeerterrein van winkelcentrum de Brusselse Poort.

Lees meer

Etos Brusselse Poort Maastricht vernieuwd

Geplaatst op 28 maart 2021

Maastricht, 28 maart 2021 – Sinds 17 maart wordt de Etos in winkelcentrum Brusselse Poort flink verbouwd. De Maastrichtse winkel krijgt een volledig nieuw interieur en een ruimere indeling. Ook kun je straks de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa. De vernieuwde Etos opent op vrijdag 2 april om 9.00 uur.

Lees meer

Winkelen op afspraak: ver van ideaal, maar het is iets

Geplaatst op 25 maart 2021

Nog altijd is er geen volledige openstelling van niet-essentiële winkels. Na een eerdere volledige sluiting is het nu in ieder geval mogelijk om met een select gezelschap aan klanten tegelijk in een winkel te vertoeven. Zeker niet ideaal, maar meer zit er momenteel gewoonweg niet in.

Lees meer