Nieuws

Geplaatst op 29 juni 2022
Alles wat je nodig hebt voor de barbecue te vinden in Brusselse Poort

Het is officieel zomer! Dat betekent dat Nederland weer massaal aan het barbecueën slaat. Of je dat nou met de buren in de voortuin, in het bos met vrienden of met het gezin achterom doet; je zult er materiaal en vlees voor moeten aanschaffen. Wij trokken Brusselse Poort in op zoek naar alles wat jij voor een fijne barbecue kunt gebruiken.

Lees meer
Geplaatst op 21 juni 2022
Op vakantie; overal aan gedacht?

Ik ga op vakantie en neem mee….Nee, we gaan hier op deze pagina niet het aloude spelletje met je spelen. Wat we wel gaan doen is tippen over allerlei artikelen die je wel eens nodig zou kunnen hebben wanneer je de komende tijd van een welverdiende vakantie gaat genieten. Het is immers al juni en de zomer is in aantocht.

Lees meer
Geplaatst op 15 juni 2022
Bakkerij Voncken is geopend

Vandaag opent Bakkerij Voncken haar deuren in winkelcentrum Brusselse Poort in Maastricht. De bakkerij staat bekend als dé ambachtelijke bakker van Zuid-Limburg en is dan ook een prachtige aanvulling op het vers-aanbod van Brusselse Poort. Tevens past de komst van de bakkerij, gelegen tegenover Jumbo, helemaal bij de vernieuwing van het winkelcentrum.

Lees meer
Geplaatst op 14 juni 2022
Sprookjesweek in de Brusselse Poort

Vorige week stond de Sprookjesweek op de planning en wat was dit een gigantisch succes! Vele blije gezichten mogen verwelkomen en super leuke activiteiten die plaatsvonden.

Lees meer
Geplaatst op 10 juni 2022
Buurtnetwerk opent BeiHuis in winkelcentrum

Brusselse Poort heeft in haar vernieuwde winkelcentrum ook een plekje ingeruimd voor het buurtnetwerk van de wijk.

Lees meer
Geplaatst op 26 mei 2022
Bakkerij Voncken opent halverwege juni in Brusselse Poort

In de week van 13 juni opent bakkerij Voncken de deur in Brusselse Poort. De zaak neemt intrek in de ruimte op de hoek tegenover de Jumbo. Het wordt de 23ste Voncken-winkel in Zuid-Limburg.

Lees meer
Geplaatst op 12 mei 2022
De Zonnebloem introduceert in de regio Maastricht twee elektrische rolstoelfietsen

De regio Maastricht van de Zonnebloem neemt vrijdag 13 mei om 14.30 uur officieel twee elektrische rolstoelfietsen in gebruik. De feestelijke presentatie door wethouder mevr. A. Bastiaans en demonstratie zal plaatsvinden in het winkelcentrum Brusselse Poort 65, de belangrijkste sponsor van deze fietsen.

Lees meer
Geplaatst op 5 mei 2022
Ook de moeders van Brusselse Poort in het zonnetje op moederdag

Het is zondag (8 mei) moederdag. Traditioneel is dit in Nederland de dag dat aan alle moeders net een beetje meer aandacht wordt besteed dan anders. In winkelcentrum Brusselse Poort zijn er ook vele moeders werkzaam. Wij maakten een rondje en vroegen drie van hen naar hun gevoel bij moederdag.

Lees meer
Geplaatst op 25 april 2022
Jarig Hans Anders weer terug op vertrouwde plek

Hans Anders zit weer op zijn vertrouwde plek, bij de ingang aan het Mercatorplein. En dat in de maand dat de opticien een feestje te vieren heeft: Hans Anders bestaat namelijk veertig jaar.

Lees meer