Nieuws

De vooruitzichten van Brusselse Poort in het jubileumjaar

17 januari 2021

In het jaar dat Brusselse Poort een halve eeuw bestaat, zijn er een hoop ontwikkelingen in het winkelcentrum. En dat in een 2021 waarin er nog een hoop onzeker is vanwege de coronapandemie. In gesprek met Astrid van den Wijngaard (voorzitter) en Dré Maas (penningmeester) van de winkeliersvereniging wordt vooruitgeblikt op 2021.

Lees meer

De teruggekeerde populariteit van de kerstkaart

6 december 2020

Elkaar een fijne kerst en een voorspoedig nieuw jaar wensen, kan met de moderne communicatiemiddelen tegenwoordig op allerlei manieren. Bij Primera Kalimero in Brusselse Poort geloven ze echter nog in de traditionele manier, middels kerstkaarten.

Lees meer

Sinterklaas- en kerstactiviteiten in Brusselse Poort

27 november 2020

De feestdagen komen eraan en dat laat Brusselse Poort niet onopgemerkt voorbijgaan. Zowel met sinterklaas als met kerst organiseert het winkelcentrum, ondanks de verbouwingen en de maatregelen rondom corona, leuke activiteiten.

Lees meer

Koop lokaal en steun plaatselijke ondernemers! Waarom?

17 november 2020

De coronacrisis treft ons allemaal en vooral lokale ondernemers hebben het zwaar. De horeca heeft haar deuren moeten sluiten en winkels hebben te maken met fors dalende omzet. Met het steunpakket komt de overheid deze ondernemers tegemoet, maar ook de consument kan een steentje bijdragen door lokaal te kopen. Zeker met de decembermaand in aantocht kunnen ondernemers wel het spreekwoordelijke steuntje in de rug gebruiken. De talrijke initiatieven om lokaal te kopen zijn bekend, maar waarom koopt men niet lokaal? En waarom zou je dit wel moeten doen? We bespreken het in dit blog!

Lees meer

Holland & Barrett: een drukker jaar en betere omzet door corona

12 november 2020

Gezondheid is in tijden van corona natuurlijk het gesprek van de dag. Geen wonder dat de toestroom richting een gezondheidswinkel dan ook hoger is dan normaal. Dat geldt dan ook zeker voor het Holland & Barrett-filiaal in Brusselse Poort.

Lees meer

De Cash voor Club-actie was een groot succes!

13 oktober 2020

Brusselse Poort heeft dit jaar een actie op touw gezet voor de clubs en verenigingen in de omgeving. Hier zijn uit de 15 aanmeldingen, 10 clubs verkozen die zich online sterk maken. Clubs en verenigingen hebben zware tijden en de ondernemers van Winkelcentrum Brusselse Poort wilde ze een warm hart toesteken.

Lees meer

Lunchen in de Brusselse Poort met de broodjes van Bufkes en Subway

13 oktober 2020

Geen boterhammentrommel of stuk fruit mee van thuis? Dan kan men halverwege de werkdag altijd in Brusselse Poort terecht voor het vullen van de maag. De broodjes van Bufkes en nieuwkomer Subway vinden dan ook gretig aftrek tijdens de lunchuren.

Lees meer

Yook Mode over de herfsttrends op kledinggebied

30 september 2020

De herfst is inmiddels begonnen en dat betekent dat we ons ook iets warmer moeten gaan kleden. Maar die warme truien en broeken moeten natuurlijk ook een beetje leuk uitzien. We liepen voor de laatste herfsttrends op kledinggebied even binnen bij Yook Mode

Lees meer

Veiligheid voor alles

11 september 2020

Eenrichtingsverkeer vanwege werkzaamheden en Corona-richtlijnen

Lees meer

Knap van buiten, mooi van binnen

11 september 2020

Verbouwing van passages gestart

Lees meer

Langstzittende ondernemer van Brusselse Poort: Leon Geurtjens van ‘t Rommedoeke

10 september 2020

De langstzittende ondernemer van Brusselse Poort is Leon Geurtjens. De 56-jarige eigenaar van delicatessenzaak ’t Rommedoeke is al sinds 1988 actief in het winkelcentrum. Hij heeft door de jaren heen dan ook al het nodige zien veranderen.

Lees meer

Bruna maakt scholieren klaar voor nieuw onderwijsjaar

31 augustus 2020

Brusselse Poort heeft sinds maart een eigen Bruna. De onderneming die bekendstaat om de verkoop van bijvoorbeeld boeken, tijdschriften en agenda’s, beleeft deze maand een drukke periode. Omdat de scholen weer zijn begonnen, melden scholieren zich massaal in de Bruna-vestiging voor de aanschaf van allerlei materialen om het nieuwe studiejaar in te gaan.

Lees meer