Nieuws

Nieuwe oplaadpalen voor elektrische auto’s

6 april 2021

Sinds kort zijn er 4 nieuwe oplaadpalen voor elektrische auto’s geplaatst op het parkeerterrein van winkelcentrum de Brusselse Poort.

Lees meer

Etos Brusselse Poort Maastricht vernieuwd

28 maart 2021

Maastricht, 28 maart 2021 – Sinds 17 maart wordt de Etos in winkelcentrum Brusselse Poort flink verbouwd. De Maastrichtse winkel krijgt een volledig nieuw interieur en een ruimere indeling. Ook kun je straks de aankopen zelf scannen en afrekenen met pin bij de zelfscankassa. De vernieuwde Etos opent op vrijdag 2 april om 9.00 uur.

Lees meer

Winkelen op afspraak: ver van ideaal, maar het is iets

25 maart 2021

Nog altijd is er geen volledige openstelling van niet-essentiële winkels. Na een eerdere volledige sluiting is het nu in ieder geval mogelijk om met een select gezelschap aan klanten tegelijk in een winkel te vertoeven. Zeker niet ideaal, maar meer zit er momenteel gewoonweg niet in.

Lees meer

Een uniek kijkje achter de schermen bij Primera Kalimero PostNL XL

17 maart 2021

Een uniek kijkje achter de schermen bij Primera Kalimero PostNL XL

Lees meer

Voorlopig geen gaatje in de agenda van Dordan Kappers

12 maart 2021

Het was voor vele mensen een grote opluchting dat de kappers vorige week hun deuren weer mochten openen. Uiteraard waren de kappers zelf ook blij weer aan de slag te mogen. Zo ook bij Dordan Kappers, waar de agenda de komende week uitpuilt van de afspraken.

Lees meer

Update over de verbouwing Brusselse Poort

10 maart 2021

De Brusselse Poort is druk bezig met het moderniseren en verbouwen van het winkelcentrum. Thadé Geurtjes geeft jullie een update.

Lees meer

Hans Anders tijdelijk naar andere ruimte vanwege verbouwing

23 februari 2021

Net zoals veel andere zaken in het winkelcentrum wordt ook Hans Anders op korte termijn verbouwd. De opticien maakt daarom vanaf half april tijdelijk gebruik van een andere winkelruimte in Brusselse Poort. Hans Anders neemt hoogstwaarschijnlijk plaats in het leegstaande pand naast Albert Heijn. Na zes maanden keert de winkel terug op de oude plek, die dan verbouwd is, vlak bij één van de uitgangen boven.

Lees meer

Tijdens een pandemie op zoek naar een Valentijnscadeau

13 februari 2021

Komende zondag is niet alleen de dag dat de carnaval 2021 van start zou zijn gegaan, het is tevens Valentijnsdag. En dat betekent dat mensen elkaar in het kader van de liefde weer verrassen met cadeaus. Maar wat gaan ze zoal kopen? We vroegen de bezoekers van Brusselse Poort wat ze van plan zijn te halen.

Lees meer

De missie van Bananenboxer: mensen inspireren gezonder te eten

28 januari 2021

Vele mensen kennen de Bananenboxer als die verkoper van groente en fruit op de markt. Sinds een half jaar is het bedrijf ook actief in Brusselse Poort, in de ruimte waar voorheen Kwantum huisde. Op die nieuwe locatie werkt Bananenboxer naast de verkoop van haar producten tevens aan een missie: mensen inspireren gezonder te eten. En dat komt goed uit in tijden van een gezondheidscrisis.

Lees meer

De vooruitzichten van Brusselse Poort in het jubileumjaar

17 januari 2021

In het jaar dat Brusselse Poort een halve eeuw bestaat, zijn er een hoop ontwikkelingen in het winkelcentrum. En dat in een 2021 waarin er nog een hoop onzeker is vanwege de coronapandemie. In gesprek met Astrid van den Wijngaard (voorzitter) en Dré Maas (penningmeester) van de winkeliersvereniging wordt vooruitgeblikt op 2021.

Lees meer

De teruggekeerde populariteit van de kerstkaart

6 december 2020

Elkaar een fijne kerst en een voorspoedig nieuw jaar wensen, kan met de moderne communicatiemiddelen tegenwoordig op allerlei manieren. Bij Primera Kalimero in Brusselse Poort geloven ze echter nog in de traditionele manier, middels kerstkaarten.

Lees meer

Sinterklaas- en kerstactiviteiten in Brusselse Poort

27 november 2020

De feestdagen komen eraan en dat laat Brusselse Poort niet onopgemerkt voorbijgaan. Zowel met sinterklaas als met kerst organiseert het winkelcentrum, ondanks de verbouwingen en de maatregelen rondom corona, leuke activiteiten.

Lees meer