Rousseau Chocolade

Supermarkten & Verszaken

Informatie

heeft de lekkerste chocolade en de leukste cadeau artikelen...

- om uit te delen,
- te feliciteren,
- te bedanken,
- te troosten,
- succes te wensen,
- maar natuurlijk ook... als cadeau voor uzelf

Verrassend, verleidend en duurzaam

Rousseau Chocolade is een Limburgs familiebedrijf, dat sinds 1969 chocolade producten maakt voor de particuliere en zakelijke markt. Bij Rousseau Chocolade hebben we passie voor chocolade én voor kwaliteit. Daarom gebruiken we enkel hoogwaardige, duurzame chocolade van Barry Callebaut.

Vers en betaalbaar

Ons bedrijf bestaat uit een chocoladefabriek en winkels, van waaruit wij onze klanten voorzien van onze heerlijke producten. Door de unieke combinatie van fabriek en winkels zijn onze producten altijd vers en kunnen wij topkwaliteit bieden voor betaalbare prijzen.

Voor elk budget en elke gelegenheid

Ons ruime standaard assortiment bestaat onder andere uit pindarotsjes, bonbons, chocolaatjes en truffels en wordt meerdere malen per jaar aangevuld met veel verschillende seizoensproducten, zoals Valentijn, Pasen, Moeder- en Vaderdag, Sinterklaas en Kerst.

Maatwerk

Naast ons brede standaard assortiment, staan wij er ook om bekend voor elk budget een klantgerichte maatwerkoplossing te kunnen aanbieden voor de particuliere en zakelijke klant.
Uniek zijn onze producten die, op bestelling, gepersonaliseerd kunnen worden met een eigen tekst, tekening, foto of logo. Altijd een originele en lekkere attentie voor een verjaardag, jubileum, personeelsfeest of receptie.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
11:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 20:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Contact opnemen met Rousseau Chocolade