Over Brusselse Poort

Heeft u zin in een heerlijk dagje shoppen? Winkelcentrum Brusselse Poort biedt u een ruime hoeveelheid winkels. Van supermarkten en voedingspeciaalzaken tot sfeervolle horeca; van drogisterijen en opticiens tot woonwinkels. Of u nou op zoek bent naar de nieuwste trends, of een stukje authentiek vakmanschap: u vindt het in Brusselse Poort. Het vakbekwame personeel, de gezellige evenementen en de vriendelijke sfeer maken dit shoppingcenter een echte aanrader.

Brusselse Poort kenmerkt zich door een sterke klantbinding. Niet alleen Nederlandse winkelbezoekers komen regelmatig terug, ook Belgen uit de grensstreek maken een belangrijk deel uit van het winkelpubliek. Onze winkeliers kennen hun klanten door en door. U kunt dan ook rekenen op persoonlijk advies en een hoge betrokkenheid.

De wijk Brusselse Poort bestaat al zo’n 250 jaar bestaat en was een van de vijf stadspoorten van de toenmalige tweede Maastrichtse vestigingswerken. In 1971 werd het gelijknamige winkelcentrum gebouwd, en in 1994 werd het grondig gerenoveerd en uitgebreid. Sindsdien vindt u in Brusselse Poort zo'n 50 zaken onder een dak. Voor ieder wat wils, en bovendien met altijd voldoende parkeermogelijkheden.

Bereikbaarheid

Met de Auto, Fiets of het Openbaar vervoer

Ons winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 4, 5 en 6 komen uit in de “Dokter Bakstraat/Brusselsepoort” en buslijn 1, 2, 4, 5 en 6 stoppen bij bushalte Via “Regia/Brusselse Poort”. Daarnaast hebben wij genoeg parkeergelegenheid aan de voorzijde en achterzijde van ons winkelcentrum. Voor actuele bustijden kunt u op de website ov9292.nl terecht.

Faciliteiten

Goede omstandigheden om rustig te kunnen winkelen

Wij passen onze faciliteiten aan onze bezoekers aan zodat jong, oud en minder validen onbezorgd kunnen winkelen.

Nardo

Nardo is er voor kinderen!

Nardo kom je tegen bij leuke activiteiten binnen de Brusselse Poort. Dus kom snel eens langs!

Meer informatie