Over Brusselse Poort

De Brusselse Poort

Heb je zin in een heerlijk dagje shoppen, kom dan gezellig naar Winkelcentrum de Brusselse Poort. Met ruim 50 winkels, van supermarkten en voedingspeciaalzaken tot sfeervolle horeca en van drogisterijen en opticiens tot woonwinkels, is er voor ieder wat wils. Of je nou op zoek bent naar de nieuwste trends, of een stukje authentiek vakmanschap: je vindt het allemaal in Brusselse Poort. De service en persoonlijke benadering van ons personeel, de gezellige evenementen en de vriendelijke sfeer maken jouw dagje uit compleet.

GROOT in klein geluk

Brusselse Poort kenmerkt zich door een sterke klantbinding. Niet alleen Nederlandse winkelbezoekers komen regelmatig terug, ook Belgen uit de grensstreek komen vaak een bezoekje brengen aan ons Winkelcentrum. Onze winkeliers zijn erg betrokken bij hun klanten. Persoonlijk en eerlijk advies vinden wij dan ook erg belangrijk en natuurlijk laten wij onze klanten de deur uit gaan met een goed gevoel en een glimlach, want Brusselse Poort is GROOT in klein geluk.

De Wijk Brusselse Poort

De wijk Brusselse Poort bestaat al zo’n 250 jaar bestaat en was een van de vijf stadspoorten van de toenmalige tweede Maastrichtse vestigingswerken. In 1971 werd het gelijknamige winkelcentrum gebouwd, en in 1994 werd het grondig gerenoveerd en uitgebreid. Sindsdien vindt u in Brusselse Poort zo'n 50 zaken onder een dak. Voor ieder wat wils, en bovendien met altijd voldoende parkeermogelijkheden.