Privacy Beleid

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening persoonsgegevens (AVG) van toepassing. De AVG zorgt voor een betere bescherming van jouw persoonsgegevens en legt een aantal verplichtingen op aan bedrijven die persoonsgegevens verwerken.

Wat zijn persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn gegevens die direct, of indirect over iemand gaan. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan namen, adresgegevens, emailadressen en telefoonnummers. Maar ook camerabeelden kunnen hieronder vallen. Wordt uw naam en e-mailadres bijvoorbeeld bewaard, dan zijn de regels van AVG van toepassing. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u terecht op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Waarom en op welke rechtsgronden verwerken wij uw gegevens:

Wij doen dit om u te kunnen koppelen aan de winkel waar u graag in contact mee wil komen. Om u op de hoogte te kunnen houden van verschillende activiteiten en acties, bewaren wij uw e-mailadres om onze nieuwsbrief aan u toe te kunnen zenden. Wij doen dit uiteraard alleen als u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wij verwerken uw persoonsgegevens alleen met uw toestemming of in het geval van een gerechtvaardigd belang (zie hiervoor het kopje camerabeelden).

Welke gegevens worden opgeslagen:

Wij slaan niet meer gegevens op dan nodig. Wanneer u contact opneemt via het contactformulier, verwerken en bewaren wij die gegevens die nodig zijn om contact met u op te kunnen nemen. Het betreft uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer. Meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief dan bewaren wij uitsluitend uw e-mailadres en eventueel uw voor- en achternaam. Uw voor- en achternaam zijn optionele velden wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

Waarom hangen er camera’s in de Brusselsepoort.

In en rondom de Brusselsepoort hangen camera’s. Deze camera’s worden ingezet om uw veiligheid, de veiligheid van de medewerkers en de veiligheid van onze producten zo goed mogelijk te kunnen waarborgen.  

De camerabeelden worden maximaal 5 dagen bewaard, waarna deze worden verwijderd. Mocht een incident zich voordoen dan kan het zijn dat wij de beelden langer (moeten) bewaren. De camerabeelden worden niet gedeeld met externe partijen, slechts in bijzondere gevallen –zoals een politieonderzoek– kunnen wij verplicht worden om deze te delen.

Social media

Bij een aantal evenementen in de Brusselsepoort worden foto’s gemaakt. Na uw uitdrukkelijke toestemming kan het zijn dat wij deze foto’s plaatsen op onze website en/of facebook pagina (winkelcentrum Brusselsepoort). Uiteraard kunt u aan ons altijd verzoeken om uw foto’s alsnog te verwijderen (zie opvragen, wijzigen en verwijderen gegevens).

Cookies:

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit zijn kleine bestandjes die worden verstuurd door een internetserver en die worden opgeslagen op uw computer. Cookies kun je altijd zelf uitschakelen. Gegevens die via cookies worden verzameld kunnen worden gedeeld met de partijen die deze cookies plaatsen. 

Bij het bezoeken van onze website wordt uw voorkeur gevraagd om cookies te accepteren, door deze te accepteren kunnen wij anoniem gegevens van uw bezoek verzamelen via Google Analytics. Ook worden er op onze website cookies gebruikt om uw voorkeuren anoniem op te slaan, deze cookies kunt u niet uitschakelen en worden bij het afsluiten van de website automatisch verwijderd.

Delen gegevens met externe partijen:

Wij delen uw gegevens alleen met uw toestemming. U kunt bijvoorbeeld toestemming geven om uw gegevens te delen met een specifieke winkel in de Brusselsepoort. In bepaalde wettelijke gevallen kunnen wij worden verplicht uw persoonsgegevens te delen met externe partijen. Dit zou bijvoorbeeld het geval kunnen zijn bij een politieonderzoek. Uiteraard delen wij alleen de strikt noodzakelijke gegevens.

Wie bewaren uw gegevens

De camerabeelden worden in opdracht van Winkeliersvereniging Shopping Center Brusselse Poort bewaard door Securitas (Gelegen aan de Arendstraat 8, 6135 KT te Sittard - website http://www.securtias.nl - telefoon 088 - 322 1100)

De website en de beveiliging van de website wordt in opdracht van Winkeliersvereniging Shopping Center Brusselsepoort uitgevoerd door Pendo. (Gelegen aan de Geusseltweg 7c, 6225XS te Maastricht - website https://pendo.nl - telefoon: 043 - 302 00 01)

Wie is verantwoordelijk voor uw persoonsgegevens

Winkeliersvereniging Shopping Center Brusselse Poort, gevestigd te 6216 CG Maastricht aan de Brusselsepoort 65.

Opvragen, wijzigen en verwijderen gegevens

U kunt altijd bij ons opvragen welke persoonsgegevens wij van u bewaren. Tevens kunt u altijd verzoeken om uw gegevens te wijzigen of te wissen, ook wanneer u eerder toestemming heeft gegeven om uw gegevens te gebruiken. Een verzoek tot wijzigen of aanpassen van uw gegevens kan worden geweigerd wanneer deze gegevens bijvoorbeeld noodzakelijk zijn voor een rechtsvordering. De contactgegevens treft u hieronder aan.

Vragen en/of klachten:

Bij vragen en/of klachten kun u contact opnemen met de Winkeliersvereniging Brusselsepoort. Dit kan via ons contactformulier, telefonisch of per brief. U kunt dan de volgende contactgegevens gebruiken: 

Winkeliersverenging Brusselsepoort
Brusselse Poort 65
6216 CG Maastricht
043 - 343 14 24

Bij klachten omtrent het bewaren van uw persoonsgegevens kunt u ook contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Meer informatie hierover vindt u op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Bereikbaarheid

Met de Auto, Fiets of het Openbaar vervoer

Ons winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 4, 5 en 6 komen uit in de “Dokter Bakstraat/Brusselsepoort” en buslijn 1, 2, 4, 5 en 6 stoppen bij bushalte Via “Regia/Brusselse Poort”. Daarnaast hebben wij genoeg parkeergelegenheid aan de voorzijde en achterzijde van ons winkelcentrum. Voor actuele bustijden kunt u op de website ov9292.nl terecht

Faciliteiten

Goede omstandigheden om rustig te kunnen winkelen

Wij passen onze faciliteiten aan onze bezoekers aan zodat jong, oud en minder validen onbezorgd kunnen winkelen.