Nieuws

Twintig procent korting tijdens Family & Friends-day Durlinger

Geplaatst op 22 september 2023

Komende woensdag (27 september) is het Family & Friends-day bij Durlinger. Klanten krijgen dan twintig procent korting op de nieuwe collectie.

De Family & Friends-day wordt twee keer per jaar georganiseerd bij de schoenwinkel. “Alle members van ons spaarsysteem krijgen daarvoor een uitnodiging. Maar ook alle klanten zonder membership zijn welkom om de korting te komen claimen”, aldus filiaalmanager Margareth Croux. Durlinger is die woensdag van Family & Friends-day van 10.00 tot 18.00 uur geopend.

Strikdiploma
Croux wijst ook op een ander bijzondere actie, gericht op kinderen, waar zo’n veertig procent van het assortiment schoenen bij Durlinger voor bestemd is. Durlinger heeft immers maat 18 tot en met 40 voor de kinderen in huis. Zo kunnen jonge kinderen hun strikdiploma bij de winkel halen. “Op school heeft de juffrouw tegenwoordig weinig tijd om dit nog aan te leren. Wij nemen die tijd wel. Ze krijgen van ons een voorbeeld mee en mogen dan thuis gaan oefenen. Als ze het onder de knie hebben, komen ze het ons in de winkel laten zien en krijgen ze hun diploma.”