Nieuws

Ráchel haalt inspiratie voor kleding uit eigen privéleven

Geplaatst op 30 maart 2022

Ráchel Geersheuvels is samen met haar man Jan eigenaar van Ráchel’s Fashion Store. Al acht jaar is ze gevestigd in Brusselse Poort. Een bewuste keuze, want ze wist dat met de verbouwing van het winkelcentrum, Brusselse Poort weer ging leven onder de Maastrichtenaar.

De modewinkel bestaat al sinds 2009 en was toen nog gevestigd in Winkelcentrum Daalhof, waar Rachel al vanaf het begin veel vaste klanten had van jong tot oud. In 2014 werd ze benaderd door Brusselse Poort, met de mogelijkheid om een pand in het winkelcentrum te bemachtigen en die kans heeft ze met beide handen aangegrepen. 

Klanten

Naast het grote aantal Maastrichtse vaste klanten, heeft ze daar ook een groot aantal Belgische klanten erbij gekregen, die regelmatig de winkel weten te vinden. “De verbouwingen hebben ook weer een flinke boost aan het winkelcentrum gegeven, er lopen nu steeds meer klanten rond die er vroeger niet kwamen.”

Merken

Bij Ráchel’s Fashion Store hebben ze een groot assortiment dameskleding met niet de minste merken: o.a. K-Design, Esqualo, Zoso en Smashed Lemon in de maten 34 t/m 44. Naast dameskleding en accessoires hebben ze er ook een grote collectie baby/kinderkleding en schoenen van o.a. de merken Mayoral, Mac Ilusion, Rahigo, Feetje, Koko Noko, Dirkje en Jubel.

Inspiratie

Bij de inkoop van de kleding laat Ráchel zich vooral inspireren door zichzelf. “Je koopt vooral in wat je zelf ook leuk vindt. Op die manier kan je de klant ook een product aanbieden waar je zelf honderd procent achter staat. De meeste merken van ons zijn Nederlands of Belgisch en hebben een heel goede prijs/kwaliteitverhouding.”

Oorbellen zetten

Sinds enkele jaren heeft Ráchel nog een service aan haar winkel toegevoegd: je kunt er ook terecht om oorbellen te laten zetten. Er wordt uitsluitend gewerkt met het wereldwijd bekende merk Studex en het is al mogelijk om dit toe te passen bij baby’s vanaf een aantal maanden. Ook is het mogelijk om het batterijtje van een horloge te laten vervangen voor een nieuwe; dit kan al vanaf € 3,50.