Nieuws

Prijswinnaars Waanzinnige Wensweken

Geplaatst op 28 november 2019

Waanzinnige Wens Weken in winkelcentrum Brusselse Poort.

Van zaterdag 19 oktober t/m zondag 17 november werden er tijdens de actie Waanzinnige Wens Weken zegels verstrekt in de winkels van winkelcentrum Brusselse Poort. De zegels konden op een spaarkaart worden geplakt waarmee kans werd gemaakt op vele prijzen waaronder de Super Hoofdprijs: gratis shoppen t.w.v. € 750,- in winkelcentrum Brusselse Poort! Daarnaast kon er een wens op de spaarkaart worden ingevuld; één van de ingevulde wensen laat winkelcentrum Brusselse Poort in vervulling gaan. Afgelopen zaterdag vond de prijsuitreiking plaats.

De prijswinnaars zijn van te voren getrokken en hadden allemaal thuis een brief ontvangen waarin stond dat zij in de prijzen waren gevallen. De winnaars wisten wel dat ze een prijs hadden gewonnen, zij wisten echter niet om welke prijs het ging. Het bleef dus spannend! Om 14.00 uur ging de prijsuitreiking van start onder leiding van presentator/DJ Raymond Boileau. Het geduld van menig prijswinnaar werd wel wat op de proef gesteld, want voordat er ruim 50 prijzen zijn uitgereikt is het zomaar drie kwartier later. Maar Brusselse Poort zou Brusselse Poort niet zijn als ze niet voor de mensen die graag wilden zitten speciaal stoelen beschikbaar hadden; hulde! Hoe langer men moest wachten, hoe groter overigens de prijs. Ine Geijselaers is de gelukkige winnares van de Super Hoofdprijs; zij mag voor € 750,- shoppen in Brusselse Poort. Bestuurslid Dré Maas viel de eer te beurt om Ine haar prijs te overhandigen.

Omdat er meer dan 5.000 wensen zijn ingeleverd kost het even wat tijd om deze allemaal door te nemen en te beoordelen; tegen de Kerst verwacht het bestuur van Brusselse Poort hiermee klaar te zijn. Houd Facebook en de website goed in de gaten om hiervan op de hoogte te worden gehouden. De prijswinnaar wiens wens in vervulling gaat wordt hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld.

Foto: prijswinnaars - van links naar rechts:

Riny Roumans (Esprit herenhorloge), Ine Geijselaers (Gratis Shoppen), de heer Lieben (1 minuut gratis winkelen bij Jumbo).