Nieuws

Op vakantie; overal aan gedacht?

Geplaatst op 21 juni 2022

Ik ga op vakantie en neem mee….Nee, we gaan hier op deze pagina niet het aloude spelletje met je spelen. Wat we wel gaan doen is tippen over allerlei artikelen die je wel eens nodig zou kunnen hebben wanneer je de komende tijd van een welverdiende vakantie gaat genieten. Het is immers al juni en de zomer is in aantocht.

Hoe vaak komt het niet voor dat je je onderweg naar je vakantiebestemming beseft dat je iets vergeten bent. We willen die kans voor je verkleinen door alvast een boodschappenlijstje te maken met spullen die u misschien wel eens nodig hebt.

Gaat de hond of de kat mee? Dan is een reistas van Trixie misschien wel een goed idee. Vooral als de vakantie bestaat uit veel wandelen en je kleine hond die afstanden niet gaat afleggen. Bij Pets Place zijn deze rugtassen te koop.

Wanneer er kleine kinderen mee gaan, dan moeten deze ook vermaakt blijven. Daar speelt Blokker op in. Deze winkel heeft een heel rek gereserveerd met waterpistolen, kleine en grote. Bij Intertoys wordt vooral de creatieve kant van de kids aangesproken. Daar vind je veel werktuig voor in het zand. Van schepjes tot vormen voor zandkastelen.

Als je je kinderen dan eindelijk voor zichzelf bezig zijn en jij lekker rustig wilt zonnen, moet je je natuurlijk wel insmeren. Etos biedt daarbij hulp met zonnebrand voor elk type huid. Wil je die uren in de zon doorbrengen met een goed boek? Dan kun je bij Primera en Bruna terecht. Die laatste winkel heeft meerdere tafels met de laatste nieuwe werken. Het zijn tot en met 19 juni bijvoorbeeld de thrillerweken. Boeken over detective Helen Grace zijn 2+1 gratis de komende tijd.Je ligt natuurlijk niet alleen maar aan een strand tijdens een vakantie. Je trekt er ook op uit en dan wil je er ook leuk uitzien. C&A speelt in op die wens en heeft al in de etalage leuke damesjurkjes en modieuze shirts en korte broeken voor heren.

En misschien weet je nog niet eens waar je heen moet? Loop dan even binnen bij het reisbureau van TUI.

In ieder geval: alvast een fijne vakantie gewenst.