Nieuws

Nieuwe vanHaren winkelt opent op feestelijke wijze haar deuren op 23 maart

Geplaatst op 15 maart 2024

Op zaterdag 23 maart 2024 opent vanHaren Schoenen Maastricht, met trots haar deuren in winkelcentrum Brusselse Poort. Met ruim 350 m2 verkoopoppervlakte presenteert de nieuwe vanHaren winkel ruim 11.000 paar schoenen aan de bezoekers. Filiaal Maastricht is voorzien van het nieuwe winkelconcept waarbij de klantbeleving centraal staat. Er zijn belevingswerelden gecreëerd zodat het voor de klanten nog prettiger is om bij vanHaren te winkelen. De winkel ligt tussen de La Porte en Action in.

Feestelijke openingsactie
Op zaterdag 23 maart kan iedereen voor de eerste keer kennismaken met de nieuwe vanHaren winkel. Tijdens deze feestelijke opening krijgen de eerste 50 klanten een gratis paar schoenen t.w.v. €29,99 en zijn er spectaculaire openingsaanbiedingen.

Volop aanbod
Het assortiment van vanHaren bestaat uit een groot aanbod van betaalbare trendy en kwalitatief goede schoenen voor het hele gezin. Naast een grote keuze aan dames-, heren- en kinderschoenen biedt vanHaren ook diverse sportschoenen, pantoffels, slippers, tassen en accessoires. Kortom - vanHaren betekent snel en gemakkelijk winkelen voor betaalbare, fashionable schoenen.