Nieuws

Kom vrijdag 14 oktober naar de Ladiesnight!

Geplaatst op 10 oktober 2022

Aanstaande vrijdag vindt in Brusselse Poort een Ladiesnight plaats. Van 18.00 tot 21.00 uur is er van alles te doen in het winkelcentrum. Entree is gratis.

Na enkele jaren van afwezigheid organiseert Brusselse Poort eindelijk weer een Ladiesnight. “Maar we zitten in 2022 dus laten we mannen niet buiten in de kou staan. Ook die mogen gewoon van de Ladiesnight genieten. We willen er een extra gezellige inkoopavond voor iedereen van maken”, aldus Astrid van den Wijngaard van de winkeliersvereniging.

Wat valt er dan zoal te beleven? Bij aankomst worden de bezoekers verwelkomd met een glaasje prosecco. Vervolgens kan men zich vrij door het winkelcentrum bewegen; de Ladiesnight vindt verspreid plaats door Brusselse Poort. Wel is er op het centrale plein (tegenover Action, C&A en La Porte) een podium. Daar wordt opgetreden door de Maastrichtse formatie Ziesjoem!. Ook is hier een modeshow waar de modezaken in Brusselse Poort hun kleding tonen. De kapsels van de modellen worden verzorgd door Dordan Kappers. De taarten die zij vast hebben tijdens hun parade zijn van Bakkerij Voncken.

Op de foto

Om de sfeer nog gemoedelijker maken zorgt een DJ voor muziek. Ook lopen er twee dragqueens rond. Madame Gisela en Sa Mara zijn aanwezig voor het nodige amusement; bezoekers kunnen met hen tevens op de foto. Over foto’s gesproken: er staat ook een photobooth in Brusselse Poort vrijdag. In dit fotohokje kun je samen met je vriendin of geliefde een fotostrip laten afdrukken. Heel simpel: je drukt in dit hokje op de knop, maakt drie te gekke foto’s en print vervolgens de strips af.

Spaarkaart en goodiebags

Ook is er een actie: bezoekers krijgen een spaarkaart. Hierop kunnen zij stempels verzamelen bij deelnemende winkels in Brusselse Poort. Bij elke besteding van 5 euro krijg je zo’n stempel. Heb je er drie, ontvang je een goodiebag.