Nieuws

Heb je al een Valentijnscadeau?

Geplaatst op 10 februari 2022

Het is maandag (14 februari) Valentijnsdag. En hoewel je eigenlijk iedere dag lief moet zijn tegen je partner, is door de commercie bepaald dat geliefden elkaar die dag nog wat meer verwennen. En daar kan Brusselse Poort wel eens een grote rol in gaan spelen.

Want je kunt niet thuis aankomen zonder cadeau. Stel je voor dat je partner wel iets voor jou gekocht heeft en je niets terug kunt geven! Dat moet je niet willen. Daarom zijn wij het winkelcentrum ingetrokken en hebben enkele tips voor je verzameld ter inspiratie in de zoektocht naar leuke presentjes en verrassingen.

Je kan het natuurlijk heel simpel houden met een kaartje met een lieve boodschap. Iets hoeft natuurlijk niet duur te zijn, het gaat om het gebaar. Zowel bij de Bruna, Primera als bij supermarkten Albert Heijn en Jumbo kun je hiervoor terecht.

Bij Bruna kun je ook terecht voor liefdesservies. De winkel heeft mokken en schalen met een romantische boodschap erop verzameld speciaal met het oog op Valentijn. Een winkel ernaast, bij Blokker, hebben ze niet per se andere producten ten opzichte van normaal, maar heeft men wel de artikelen die liefde en warmte uitstralen bij elkaar verzameld. Vlakbij de ingang van de winkel staat een rek met bijvoorbeeld kaarsen, douchegel met een lekkere geur, kunstrozen en schattige teddyberen. Eenzelfde soort rek met allerlei Valentijnartikelen is te vinden bij Primera. Daar kun je overigens niet alleen spulletjes kopen om je partner een fijne boodschap te brengen, maar ook je liefde voor de stad kenbaar te maken, met ‘I love Maastricht’-kussentjes.

De man die wat meer kan en wil besteden tijdens Valentijn kan bij ICI Paris terecht voor een enorm assortiment aan geurtjes. Een speciaal Valentijnspakket is hier samengesteld met allerlei luchtjes van Miss Dior. En natuurlijk doet een lekkere traktatie het ook nooit verkeerd. Je kunt je vriend of vriendin heerlijk laten smullen met chocolade van Rousseau. De chocoladewinkel speelt vaker in op thema’s en laat ook Valentijn niet onopgemerkt voorbijgaan. De boodschap ‘I love you’ is daar verwerkt op diverse stukken chocolade, bij de meeste ook nog eens in hartvorm.

Genoeg keus dus. Voor de allerlaatste inkopen voor Valentijn is een rondje Brusselse Poort zeker een aanrader.