Nieuws

Expositie ´Stel je voor´ geopend in winkelcentrum Brusselse Poort

Geplaatst op 16 mei 2023

Vandaag hebben mevrouw Cristine van Basten – Boddin, voorzitter Raad van Toezicht VISTA College en tevens burgemeester van de gemeente Beek en wethouder Johan Pas van de gemeente Maastricht de expositie ´Stel je voor´ geopend in Brusselse Poort.

Vrijdag 12 mei is de expositie ´Stel je voor´ onder grote belangstelling geopend in Brusselse Poort. De expositie bestaat uit elf portretten van studenten van het VISTA college en is georganiseerd in samenwerking met Het Beihuis en de eigenaar van winkelcentrum Brusselse Poort. Bij de feestelijke opening waren naast de sprekers, lokale partners en organisaties die in de coalitie Laaggeletterdheid Maastricht Heuvelland en het uitvoeringsoverleg zitten ook winkeliers van Brusselse Poort aanwezig.

Wil je de portretten live zien en het verhaal achter het portret te weten komen? Kom dan langs in Brusselse Poort en scan de QR codes. De portretten zijn nog tot en met eind augustus in het winkelcentrum te bewonderen: in het Beihuis en in het gangetje richting Action.