Nieuws

De leukste cadeautips voor op pakjesavond!

Geplaatst op 29 november 2021

Hij is weer in het land! Sinterklaas. Inmiddels is ook pakjesavond in zicht, waar kinderen maar zeker ook volwassenen weer worden overladen met cadeaus. Omdat u misschien nog presentjes zoekt en nog wat inspiratie kan gebruiken, zijn wij alvast door winkelcentrum Brusselse Poort gelopen voor wat leuke tips voor op sinterklaasavond.

Als we onze tour beneden in Brusselse Poort beginnen, stuiten we meteen op een levensgrote speelgoedwand in Kruidvat, waar voor een goedkope prijs bijvoorbeeld veel items van Lego City te krijgen zijn. Ook bij Wibra is er veel kwalitatief goed speelgoed te krijgen voor een schappelijke prijs. Een heel schap is bijvoorbeeld gevuld met diverse soorten Barbies.

Bij Hema zijn het niet zo zeer de cadeaus die opvallen. Wel is er een winactie. Vlakbij de ingang staat er op een tafel een pot pepernoten. Hierbij kun je als bezoeker raden hoeveel er daadwerkelijk in de pot zitten, met misschien wel een prijs tot gevolg. De kinderen kunnen hier tevens meedoen aan een kleurwedstrijd. Verderop in de Hema is het Rad van Sinterklaas te koop. Dit artikel is te gebruiken wanneer je op sinterklaasavond met vrienden of familie wil bepalen voor wie welk cadeau is. Iedereen koopt hiervoor enkele cadeaus en die worden verdeeld over de groep aan de hand van opdrachten en een draai aan het rad tijdens dit spel.

Een etage hoger lopen we binnen bij Rousseau. Bij sinterklaas horen natuurlijk chocoladeletters en deze zijn hier te krijgen. Letters op ambachtelijke manier geproduceerd. Maar daar blijft het niet bij. Het grootste deel van het aanbod chocolade hier is gemaakt voor de periode rondom de komst van de goedheiligman. Diverse sinterklazen van chocolade kunnen hier worden gehaald. De grootste is 65 centimeter, volledig bestaand uit chocolade.

Aan de overkant bij Etos moet je oppassen je niet per ongeluk te vergissen. Wie de etalage bekijkt, denkt wellicht ook hier een chocoladeletter te kunnen scoren, maar kijkt daadwerkelijk naar bruisletters. Deze zijn bedoeld voor in bad, waar de letters in smelten, en dus zeker niet voor in de mond.

Voor de jongste ontvangers van cadeaus is er verder natuurlijk Intertoys, dat jaarlijks piekt rond deze periode en weer speelgoed biedt van topmerken. Tegenover bij de Blokker kan de klant gebruikmaken van de actie waarbij elk tweede stuk speelgoed voor de halve prijs weg mag. Uiteraard geldt de korting op het goedkoopste artikel.

Vlak voor het verlaten van Brusselse Poort kan er bij Bruna ook nog allerlei leuks gescoord worden. Bij het betreden van de zaak loop je tegen een tafel aan met een kleur- en schetsboek van sinterklaas, stickervellen en kleurpotloden.

Al met al een hoop keus. Genoeg om reden om vóór pakjesavond nog even Brusselse Poort binnen te lopen!