Nieuws

Bakkerij Voncken is geopend

Geplaatst op 15 juni 2022

Vandaag opent Bakkerij Voncken haar deuren in winkelcentrum Brusselse Poort in Maastricht. De bakkerij staat bekend als dé ambachtelijke bakker van Zuid-Limburg en is dan ook een prachtige aanvulling op het vers-aanbod van Brusselse Poort. Tevens past de komst van de bakkerij, gelegen tegenover Jumbo, helemaal bij de vernieuwing van het winkelcentrum.

Compleet aanbod en lokale trots

De eigenaar van het winkelcentrum streeft ernaar om samen met de ondernemers een zo compleet mogelijk aanbod te bieden aan haar bezoekers uit Maastricht en de Belgische regio. Richard Reulink, namens de eigenaar Brusselse Poort CV: “Iedere vernieuwingsstap draagt bij aan het creëren van een aangename plek die voor onze bezoekers onderdeel is van hun dagelijkse leven. Bakkerij Voncken staat voor kwaliteit, dagelijks geluk en service: precies wat wij de meer dan drie miljoen bezoekers willen bieden. Daarnaast worden mensen ook extra blij van heerlijke vlaai en de geur van vers gebakken brood”.

Nieuwe winkels

Onlangs openden ook Norah Fashion en Grand Café La Porte een nieuwe zaak aan het centrale plein; en hebben in de nieuwe entree aan het Mercatorplein Hans Anders en Pearl Studio de winkel vernieuwd en uitgebreid tot de allernieuwste formule. De volgende stap in de verbouwing staat voor later dit jaar gepland. Opnieuw een investering in maatwerk voor zittende huurders, enkele nieuwe winkels en dagelijks bezoekersgemak in Maastricht-West.

Over Bakkerij Voncken

Bakkerij Voncken wordt niet voor niks dé ambachtelijke bakker van Zuid-Limburg genoemd: we zijn award-winning en al sinds 1907 een gevestigde naam in de regio. Frans Voncken, vierde generatie en eigenaar: "`De vernieuwing van het winkelcentrum, goede bereikbaarheid, bezoekersaantallen en aanbod maken de plek voor ons heel interessant. Ook merkten we tijdens de gesprekken dat de eigenaar écht kijkt welke plek goed is voor welke ondernemer en daarom zijn wij ook zo blij met onze prachtige hoeklocatie. Bij Bakkerij Voncken heeft iedereen passie voor zijn vak. We helpen klanten met aandacht en kwaliteitsproducten en zijn een groeiend en innovatief bedrijf met 23 winkels en een webshop. Een echt familiebedrijf met korte lijntjes. Service en passie hebben de hoogste prioriteit en we willen altijd de beste zijn. Ons motto is niet voor niks ‘Passie maakt het verschil’.