Hendriks Bloemen

Huishoudelijk & Cadeaus

Informatie

Hendriks Bloemen exploiteert een keten van populaire bloemenshops in Zuid Limburg. Een inspiratiebron voor liefhebbers die op zoek zijn naar originaliteit, creativiteit en gedrevenheid. Wij presenteren een uitgebreide sortering dagverse bloemen en planten alsmede de laatste trends in arrangementen en woondecoraties, dit alles tegen bijzonder vriendelijke prijzen. Wilt u uzelf verwennen, uw huis of terras aankleden of zoekt u een fleurig cadeau voor een bepaalde gelegenheid? Bij ons bent u op het juiste adres!

Hendriks Bloemen is aangesloten bij branchevereniging VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers) in Ede.
Dagelijks, in de zeer vroege ochtend, worden de bloemen en planten ingekocht op bloemenveiling FloraHolland te Naaldwijk (Westland) en met eigen geconditioneerde vrachtauto's vervoerd naar ons distributiecentrum in Geleen. Hier beschikken we over een efficient verwerkingssysteem en een uitgekiende logistiek. Kenmerkend voor ons bedrijf is de korte doorlooptijd ‘van veiling naar vaas'. Niet alleen worden de bloemen en planten dagelijks met veel zorg afgeleverd bij onze eigen winkels, ook bevoorraden we via onze groothandel meerdere collegiale verkooppunten.

Thans biedt Hendriks Bloemen werk aan ruim 125 enthousiaste - overwegend jonge - mensen, veelal in deeltijd werkzaam. Werken met passie, tevreden klanten die onze winkels met een glimlach verlaten, dat is waar we naar streven.

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag
09:45 - 18:00
Dinsdag
08:45 - 18:00
Woensdag
08:45 - 18:00
Donderdag
08:45 - 18:00
Vrijdag
08:45 - 18:00
Zaterdag
08:45 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00