Waanzinnige Wens Weken

Waanzinnige Wens Weken® in winkelcentrum Brusselse Poort
 
Tijdens de actie Waanzinnige Wens Weken® maak je kans op een van de mooie prijzen, waaronder de vervulling van je liefste wens en gratis shoppen  t.w.v. € 750,- in winkelcentrum Brusselse Poort! 
 
In de actieperiode wordt er bij de winkels van winkelcentrum Brusselse Poort bij iedere besteding van € 5,- een zegel verstrekt (tot een maximum van 5 zegels per keer). Er kunnen negen zegels op de spaarkaart geplakt worden en met een volle spaarkaart ding je mee naar een van de prijzen,  waaronder de Super Hoofdprijs: gratis shoppen t.w.v. € 750,- of vervulling van je liefste wens! Alle prijzen zijn door de ondernemers van winkelcentrum Brusselse Poort ter beschikking gesteld! 
 
Winkelcentrum Brusselse Poort staat dit najaar in het teken van ‘het doen van een wens’. Hiervoor staat er op het plein tegenover Albert Heijn een wenspunt opgesteld. Heb je een wens die je heel erg graag in vervulling ziet gaan? Omschrijf op de achterkant van een (volgeplakte) spaarkaart jouw wens (in maximaal 140 tekens) en werp deze in de wensput. Wie weet wordt jouw wens werkelijkheid! Degene van wie de wens in vervulling zal gaan, krijgt hierover bericht. Vanzelfsprekend zal alles over de uitgekozen wens t.z.t. via Facebook Brusselse Poort worden gepubliceerd. Lever zoveel mogelijk volle spaarkaarten in, want met meer spaarkaarten maak je meer kans op een van de prijzen. 
 
De actie Waanzinnige Wens Weken® vindt plaats van zaterdag 19 oktober t/m zondag 17 november 2019. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 23 november om 14.00 uur bij de wensput. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

Waarom Brusselse Poort?
  • Overdekt winkelen
  • Meer dan 50 winkels
  • Genoeg parkeergelegenheid
  • Gevarieerd winkelaanbod
  • Eetgelegenheid

Bereikbaarheid

Met de Auto, Fiets of het Openbaar vervoer

Ons winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 4, 5 en 6 komen uit in de “Dokter Bakstraat/Brusselsepoort” en buslijn 1, 2, 4, 5 en 6 stoppen bij bushalte Via “Regia/Brusselse Poort”. Daarnaast hebben wij genoeg parkeergelegenheid aan de voorzijde en achterzijde van ons winkelcentrum. Voor actuele bustijden kunt u op de website ov9292.nl terecht

Faciliteiten

Goede omstandigheden om rustig te kunnen winkelen

Wij passen onze faciliteiten aan onze bezoekers aan zodat jong, oud en minder validen onbezorgd kunnen winkelen.