Mascotte Nardo

Wie is Nardo

Nardo is de mascotte van Brusselse Poort. De naam Nardo is verzonnen door Ilai Engelen van basisschool Markus. Hij heeft hiermee een wedstrijd gewonnen die was uitgeschreven onder diverse basisscholen in Maastricht-West. Als prijs mocht Ilai met al zijn klasgenootjes naar pretpark Toverland!

Nardo is er voor kinderen!

Brusselse Poort wilt de mascotte zoveel mogelijk inzetten bij leuke activiteiten voor de kinderen die Brusselse Poort bezoeken. Ook online willen we ervoor zorgen dat Nardo bijdraagt aan een leuke winkelervaring, zo kunt u in de toekomst kleurwedstrijden en spelletjes verwachten waarin Nardo een hoofdrol speelt. Om uw kinderen alvast kennis te laten maken met Nardo zullen er op onze website geregeld (gratis) kleurplaten verschijnen die u zelf kunt afdrukken.

Kleurplaten

Koningsdag
Moederdag
Pasen
Sinterklaas
Vaderdag
Zomervakantie
Halloween
Zomer 2019

Bereikbaarheid

Met de Auto, Fiets of het Openbaar vervoer

Ons winkelcentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Buslijn 4, 5 en 6 komen uit in de “Dokter Bakstraat/Brusselsepoort” en buslijn 1, 2, 4, 5 en 6 stoppen bij bushalte Via “Regia/Brusselse Poort”. Daarnaast hebben wij genoeg parkeergelegenheid aan de voorzijde en achterzijde van ons winkelcentrum. Voor actuele bustijden kunt u op de website ov9292.nl terecht.

Faciliteiten

Goede omstandigheden om rustig te kunnen winkelen

Wij passen onze faciliteiten aan onze bezoekers aan zodat jong, oud en minder validen onbezorgd kunnen winkelen.