Cash voor Club-actie

Brusselse Poort geeft jouw club een steuntje met de Brupo Cash voor Club-actie!

Door Corona hebben veel verenigingen en of clubs het op dit moment erg lastig. Voorzichtig kan iedereen weer aan de slag met activiteiten. Wij, de ondernemers van winkelcentrum Brusselse Poort willen jullie heel graag steunen met deze nieuwe start. Daarom organiseren we dit najaar een bijzondere actie. Een actie waarbij we samen met leden, vrienden en familie proberen jouw club zoveel mogelijk financieel te ondersteunen.

Wat gaan doen?
Klanten krijgen bij aankoop bij een van onze winkeliers een muntje.
Op een centrale plek in het winkelcentrum staan een aantal zuilen. Voor iedere deelnemende club een eigen zuil. Iedereen die fan is van jouw club kan zijn muntjes in jouw clubzuil stoppen.
De drie zuilen met de meeste muntjes verdienen een mooi geldbedrag.

  • 1 ste prijs 2.500 euro (meeste muntjes)
  • 2 de prijs 1.000 euro (een na meeste muntjes)
  • 3 de prijs 750 euro (twee na meeste muntjes)

Hoe gaan we dat doen?
Als jouw club meedoet is het de bedoeling dat je via sociale media, aandacht gaat vragen voor deze actie. Immers hoe meer mensen muntjes in jouw clubzuil stoppen, hoe groter de kans dat jouw club een mooi geldbedrag kan ontvangen. Je moet mensen overtuigen om naar Brusselse Poort te komen en deel te nemen aan de actie. Als Brusselse Poort zorgen wij ook voor veel aandacht voor deze actie in ons winkelcentrum en op onze eigen sociale media-kanalen.

Tip van ons:
Als club weet je precies wat jouw club bijzonder maakt en wat mensen leuk vinden. Maak hier gebruik van op sociale media of andere media en zorg voor zoveel mogelijk muntjes! Maak tijdens de actie iemand binnen jouw club verantwoordelijk voor alle sociale media activiteiten rondom deze actie. Dat helpt je om goede resultaten te bereiken!

Vermeld in aanmelding zeker ook:

  • De naam van jouw club
  • De contactpersoon
  • Het telefoonnummer
  • Het emailadres

Wat moet je nog weten?
Direct na 6 september krijg je van ons bericht of jouw club mee mag doen aan deze actie.
De actie start op 21 september en eindigt op 11 Oktober 2020.
Het kan natuurlijk zijn dat er ontwikkelingen zijn waardoor we de actie niet kunnen starten of moeten stoppen. Hierover krijg je natuurlijk bericht.

Hoe doe je mee?

Wil je als club meedoen? Schrijf je dan via email in vóór 6 september. Stuur een mail naar: info@brusselsepoort.nl. Omdat we niet alle aanvragen kunnen toelaten willen wij graag weten waarom je meedoet. Omschrijf daarom kort jouw motivatie. Deze gebruiken we om te selecteren of je mee mag doen.

Klik hier om je in te schrijven